SO IF I WANT TO KNOW WHAT'S GOING ON?

300_67800e03_41c0_446f_a21a_ab05079d666c.jpg 

 

Houd u ook zo van een heerlijk frietje bij het eten als u uit eten gaat? 

Wij hebben vanaf vandaag wat leuks! Normaal serveren wij een puntzak friet met mayonaise zoals u van ons gewend bent maar u kunt nu ook kiezen om deze wat op te leuken. Namelijk met Parmezaanse kaas en truffelmayoniase of met verse knoflook, rozemarijn & mayonaise. Zo'n speciaal frietje is echt een feestje om van te eten. Net even wat anders dan anders!

 

Weekendmenu

Dit weekend hebben we ook weer een heerlijk weekend menu. Geinspireerd door ons bezoek aan de horecabeurs in Goes hebben we dit weekend vooraf heerlijke buffelmozzarella met verschillende tomaatjes, bacilicum, extra vierge olijfolie & balsamico azijn en als hoofdgerecht verse pasta met scampi's, knoflook & spinazie. Voor €25 pp is dat echt genieten!

 

Werken in de horeca leuk? Wij vinden van wel!

Wij genieten ervan om het onze gasten naar hun zin te maken. Lekker, verrassend, kwalitatief goed en vers eten te bereiden en serveren. Regelmatig nieuwe producten te ontdekken en onze gasten hier enthousiast voor te maken.   Een gezellig praatje te houden, gasten vaker terugzien en herkennen. Kortom wij houden van mensen en worden blij van mensen. Heb jij dit ook ben jij een horeca tijger en/of heb je zin in een nieuwe uitdaging, carierreswitch of lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Annika (cafesoif@gmail.com) want wij zoeken nog toppers die ons team willen versterken in de bediening en in de keuken.

 

Tot in SOIF

 

Realisatie: TiDi Graphics - Roosevelt Communicatie