WELKOM BIJ SOIF

500_bigstock_curious_lamb_in_spring_3060887.jpg

Beste Gasten,

Helaas moeten wij u mededelen dat er in de nacht van 31/10 op 1/11 een brand heeft plaatsgevonden in Soif. Wij zijn druk bezig om alle schade te herstellen om u zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in Café Restaurant Soif. Via facebook houden wij u graag op de hoogte van de vorderingen.

Tot binnenkort!

Martijn & Annika 

 

SOIF is een trendy en sfeervol eetcafé met achter ons eetcafé een knus restaurantje op het gezelligste plein van Vlissingen, 'Het Bellamypark'! Je kunt bij ons heerlijk lunchen, high tea'en, borrelen of dineren. Naast de gerechten op de kaart, bieden wij u maandag, dinsdag, woensdag & donderdag een daghap voor €8,50. Op ons schoolbord vind u heerlijke verse vis en vlees gerechten van de week of een meer uitgebreid menu tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij proberen om zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Ook voor de vegetariers onder ons doen we erg ons best om een heerlijke en verrassende maaltijd te serveren. Benieuwd naar de gerechten van vandaag? Volg onze dagelijke updates op Twitter & facebook.

Naast eten kan je ook gezellig drinken bij SOIF. Een goed glas wijn of een perfect getapte Heineken of een keus uit 6 andere wisselende bieren van de tap. Daarnaast organiseren wij om de zoveel tijd een dag of avond met een terrasband, springkussen op het plein, een after work borrel of afterparty van een evenement. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Trots zijn wij op jullie beoordelingen op Iens. Wij zijn dit jaar 'Iens topper 2014' geworden!

Ook doen wij mee met de AH spaaractie, '2de menu gratis'. Tot 21 december kunt u nog bij ons terecht voor een 3 gangen AH spaarctie keuze menu.

 

In de maanden november, december, januari & februari zijn onze openingstijden aangepast. In deze maanden zijn wij 7 dagen in de week vanaf 12.00 geopend. Maar maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gaan wij pas om 16.00 open en serveren dan dus geen lunch!!!

 

In de kerstvakantie zijn we wel met de lunch geopend! (19/12/2014 t/m 04/01/2015)

 

1ste en 2 kerst zijn we ook geopend voor lunch & diner. 31/12/2014 zijn wij gesloten. 01/01/2015 zijn wij vanaf 12.00 geopend voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsborrel!

Reserveren voor de lunch, borrel, diner of een high tea? Dit kan snel en gemakkelijk online!

Martijn & Annika

 

 

Realisatie: TiDi Graphics - Roosevelt Communicatie