SO IF I WANT TO KNOW WHAT'S HAPPENING?

8 feb 2019 - Vrijmibo

Begin het weekend goed!

Sluit u de werkweek ook het liefst ontspannen af met een gezellige borrel in een sfeervolle omgeving? Dan nodigen wij u graag uit voor onze Vrijmibo elke vrijdag in Cafe Restaurant Soif.

Vrijmibo

Wat is de Vrijmibo?

Vrijmibo is de welbekende vrijdagmiddagborrel en is bedoeld voor iedereen die na werktijd nog even wil bijkletsen, borrelen en de regelmaat van alledag van zich wil afschudden. Kortom; ontspannen het weekend in na de Vrijmibo

 

Waarom een Vrijmibo?

De Vrijmibo is dé gelegenheid om informeel en ongedwongen bij te praten met vrienden, collega’s, bekenden en onbekenden uit de regio. Gezellig bijkletsen gaat natuurlijk het beste onder het genot van een drankje en een hapje in een gezellige bar, (eet)café of kroeg. 

Tijdens de borrel bij SOIF kunt u op een plezierige manier het nuttige (netwerken / teambuilding) combineren met het aangename (hapje / drankje) in onze bijzondere en sfeervolle zaak.

 

Doe ook gezellig mee!

Trommel alle collega’s, de afdeling of, beter nog, het hele bedrijf op en kom de week afsluiten en het weekend inluiden. Elke vrijdag in SOIF!!!

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00!

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie