KERSTMENU 2018

KERSTMENU

 

Carpaccio van ossenhaas

licht gerookt door en van Slagerij Heersma

Of

Hollandse garnalencocktail

met eigengemaakte cocktailsaus

Of

Gerookte bietjes carpaccio

met frambozenvinaigrette, geitenkaas en walnoten

 

***

Dubbel getrokken runderbouillon

met bospaddenstoelen

Of

Kreeftenbisque

met Hollandse garnaaltjes

Of

Soep van pastinaak

met geroosterde amandel, koffie & oesterzwammen

 

***

Spoom van citroen & munt

 

***

Tournedos van ossenhaas omwikkeld met spek,

aardappelgratin, wintergroenten en saus van oude port

of

In de boter gebakken zeetong

met ravigottesaus, gefrituurde peterselie en citroen

of

Kaasfondue met groentenknabbels, brood & aardappeltjes

 

***

 

Feestelijk Grand dessert

 

€49,50

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie