DINERKAART

DINER

De dinerkaart serveren wij van 12.00 tot 16.00 & van 17.00 tot 21.00

 

 

LEKKERS OM TE DELEN

 

Broodplank, Lekker als snack bij de borrel of ipv een voorgerecht. Verschillende soorten

brood met 4 verschillende smeersels |7.5

 

Plank SOIF, Houten plank met verschillende smeersels, brood, gerookte & ingelegde vissoorten en vleeswaren. Vanaf 2 personen te bestellen! |12.5 p.p.

 

VOORGERECHTEN

 

Carpaccio DLX! Onze carpaccio komt van Slagerij Heersma uit Oostkapelle. De lekkerste van Vlissingen! Deze wordt door de slager licht gerookt.

Wij serveren deze met extra vierge olijfolie van Sabores, peper, zeezout, geschaafde Parmezaanse kaas & scampi’s in de bruisende kruidenboter gebakken. |18.5

 

Carpaccio, zoals hierboven omschreven zonder scampi’s |13.5

 

Scampi’s in pittige olie met knoflook, ui & paprika |12.5

  

6 rauwe Fine Claires oesters geserveerd met partjes citroen |15

 

Trio van garnalen, Zeeuwse garnalen kroket van de Ambachterie uit IJzendijke,

cocktailtje van Hollandse garnalen & pelgarnalen  |16.5

 

SOEP

 

Onze beroemde bouillabaisse goed gevuld met verse vis geserveerd met rouille & kaas als voorgerecht|9.5

 

Tomatensoep. Soep van gerookte Pomodori tomaten. Deze soep is vegetarisch |5.5

 

Uiensoep. Good old times favorite! Sinds dag 1 op de kaart! Onze uiensoep

word gegratineerd met oude kaas|6.5

  

HOOFDGERECHTEN

 

Surf & Turf. Gegrilde Picanha met een spies scampi’sgepofte aardappel & Chimichurri. Picanha (spreek uit als Picania) wordt ook wel het meest populaire stukje vlees van Brazilië genoemd en komt van het deel van de bil van het rund wat zich vlak achter de staart bevindt. Hierdoor wordt het in Nederland meestal het staartstuk genoemd. |23.50

 

Bereid op de lavasteen grill en geserveerd met gebakken ui & champignons

‘Lady’steak 200 gram |19.5

‘Men’steak 300 gram |24.5

‘Cowboy’steak 500 gram |29.5

 

Super juicy hamburger van 200 gram puur Zeeuws rundvlees op een bio bun

met gesmolten real Irish cheddar, hickory BBQ-saus, sweet pickled relish, gebakken spek, friet & salade |18.5

 

Super juicy hamburger van 200 gram puur Zeeuws rundvlees op een bio bun met gecarameliseerde ui & gesmolten Gorgonzola, friet & salade |19.5

 

Gebakken noordzeetong met seizoensgroenten, citroen & remouladesaus |24.5

 

Gebakken kabeljauwfilet  met seizoensgroenten, citroen & mosterd beurre blanc |19.5

  

Bouillabaisse geserveerd met rouille & kaas als hoofdgerecht|19.5

 

Kip-sate met kroepoek, atjar, seroendeng, sate-saus, gedroogde uitjes, gebakken eitje, friet, mayonaise & salade |18.5

 

Steak tartare, met de hand gehakte biefstuk aangemaakt met worcestersaus, mayonaise, peper, zout & een eidooier lekker met frietjes |19.5

 

Kaasfondue DLX! Onze kaasfondue is op basis van Gruyère, Jonge kaas & Emmentaler. Wij serveren onze beroemde kaasfondue met brood, charcuterie en rauwkostknabbels op te dopen & te dippen! |18.5

 

Kaasfondue met brood |14.5

 

DESSERT

 

Tiramisu van Chef Bas |6.5

 

Chocolademousse van pure & witte Callebaut chocolade en een saus van

gezouten Caramel |8.5

  

Crème brûlée met een bolletje vanille-ijs |7.5

 

Wisselend dessert van de chef |7.5

 

Proeverij van ‘gebak van Bas’ |7.5

 

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie