SO IF I WANT TO KNOW WHAT'S GOING ON?

300_koningsdag_soif_cafe_restaurant_vlissingen.jpg

 

Bent u al klaar voor koningsdag? Of heeft u er al een paar uur op zitten? De rommelmarkt is gezellig druk, de eerste koopjes zijn verkocht, het podium op het Bellamypark staat klaar, de spelletjes voor de Koegenganzenbord worden uit gezet, de Oranjebitter staat koud en de band heeft er waanzinnig veel zin in! Vanaf 13.00 beginnen we met Koegenganzenbord en vanaf 15.00 live muziek! Dit word weer een super gezellig koningsdag! 

 

Ons weekendmenu is wegens groot succes weer met gewokte mosselen! Nu op Catalaanse wijze. En om in de Spaanse sferen te blijven beginnen we met een heerlijk Spaans tapas bordje. Komt u ook lekker genieten op het Bellamypark?

 

 

☀ SUNSHINE ☀


Ben jij ook zo toe aan de heerlijke lente en de stralende voorjaarszon? Met de wijncocktails en Prosecco's van il miogusto breng je het bijzondere, warme Italiaanse leven naar Nederland. 

il miogusto is een moderne wijnmaker: opvallende kleurrijke flessen gevuld met buitengewone kwaliteit. Alleen de beste druiven worden gebruikt voor de wijncocktails en Prosecco’s van il miogusto. Samen met de lokale wijnboeren uit Italië ontwikkelen we de meeste unieke smaken en combinaties voor de echte levensgenieters.

LES JE DORST IN SOIF!!!

 

Houd u ook zo van een heerlijk frietje bij het eten als u uit eten gaat? 

Wij hebben vanaf vandaag wat leuks! Normaal serveren wij een puntzak friet met mayonaise zoals u van ons gewend bent maar u kunt nu ook kiezen om deze wat op te leuken. Namelijk met Parmezaanse kaas en truffelmayoniase of met verse knoflook, rozemarijn & mayonaise. Zo'n speciaal frietje is echt een feestje om van te eten. Net even wat anders dan anders!

 

 

Tot in SOIF

 

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie