WELKOM BIJ SOIF

Reserveren voor de lunch, borrel, diner of een high tea?
Dit kan snel en gemakkelijk online!

300_bar.jpg

SOIF is een trendy en sfeervol eetcafé met achter ons eetcafé een knus restaurantje op het gezelligste plein van Vlissingen, 'Het Bellamypark'! Je kunt bij ons heerlijk lunchen, high tea'en, borrelen of dineren. Naast een eetcafé zijn we ook gespecialiseerd in wijnen, zo zijn wij een echt Vincente Gandía Brandstore. Dit houdt in dat we een uitgebreiden wijnkaart hebben, van het wereldwijde toonaangevende merk Vicente Gandía 

Naast de gerechten op de kaart, bieden wij u een heerlijk maandmenu voor €25. Op ons schoolbord vind u heerlijke verse vis en vlees gerechten van de week. Wij proberen om zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Ook voor de vegetariërs onder ons doen we erg ons best om een heerlijke en verrassende maaltijd te serveren. Benieuwd naar de gerechten van vandaag? Volg onze dagelijke updates op facebook.

Naast eten kan je ook gezellig drinken bij SOIF. Een goed glas wijn of een perfect getapte Heineken of een keus uit 6 andere wisselende bieren van de tap. Daarnaast organiseren wij om de zoveel tijd een dag of avond met een terrasband, borrel of diner met uw sportclub of werk, een after work borrel of afterparty van een evenement. 

 

Martijn, Annika & team Soif

 

 

 

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie