WELKOM BIJ SOIF

Welkom op de website van café/restaurant SOIF! 

Voorlopig is ons fijne cafe/restaurant tot 6 april gesloten om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. We hopen u na deze datum graag weer gastvrij te mogen ontvangen. 

 

Echter zitten wij ondertussen niet stil. Onze bezorgservice SOIF@home is inmiddels een feit! De komende weken zullen wij op bestelling het thuis-uit-eten-menu, fruits de mer, soep-boxen, burger-boxen en high tea's thuisbezorgen. De bestel-dagen en menu's zijn als volgt:

 

Verwen-vrijdag: Een uitgebreide schaal fruits de mer met alles er op en er aan, stokbrood met aioli en een ijskoude fles cava (of wijn, dat mag natuurlijk ook!). 

Soep-zaterdag: een SOIF-soep box met een typische Soif klassieker, stokbrood, smeersels en een fles wit, rose of rode wijn.

High-tea-zondag: gezellig met je partner of gezin high tea'en, maar dan thuis.

Doe-het-zelf-zondagavond: een doe-het-zelf-burger-box om thuis onze heerlijke SOIF hamburgers te maken. Geserveerd met twee koude speciaalbiertjes naar keuze. 

Het thuis-uit-eten-menu: dit menu is bedoeld om er een speciale avond van te maken en bezorgen wij op vrijdag, zaterdag en zondagavond.

Steek de kaarsjes aan, trek een fles wijn open, muziek op de achtergrond en even heerlijk ontspannen. Zo maken we er samen een restaurant-waardige avond van! Wij doen alle voorbereiding en u hoeft alleen de laatste stappen uit te voeren aan de hand van de bijgeleverde handleiding. Easy does it. 

 

De menu's kunnen vooraf besteld worden via de email en voor het afrekenen sturen wij gewoon een tikkie (meer info over prijzen en bestellen? Bekijk de foto's even.)  hartstikke makkelijk dus!

De bezorgkosten zijn als volgt:

Binnen Vlissingen €2,50

Buiten Vlissingen vanaf €4,00

 

Met vriendelijke groet, 

Martijn, Annika & alle andere collega's van Team SOIF! 

 

PS: Natuurlijk houden wij ons tijdens het bezorgen aan de richtlijnen van het rivm.

 

250_screenshot_20200316_154147.jpg250_soepbox.png250_screenshot_20200316_154223.jpg250_1585166283381_burgerbox.png250_soif_home.png250_1585166318870_soif_homewijn.png

Realisatie: TiDi Media - Roosevelt Communicatie